30 Eylül 2014 Salı

Behzat Ç. Farkı Yine Gözler Önünde.


Bir dizi her şekilde gündemde kalabiliyor, ve insanların tepkisini alabiliyorsa, olumlu yada olumsuz, o proje tutar. Yayınlandığı günden beridir, farklı üslubu ve kendine has müzikleriyle bir dizi olarak herkesin ağzına dolanmış hatta bırakın izleyiciyi;  Bülent Arınç’ın, Başbakan Yardımcısı MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’in ilgisini çekmiştir. Neden mi ?

Çünkü bizde devleti yönetmekten daha önemli işlerle ilgilenen bürokratlarda , millet vekilleride vardır. Bu konuyu fazla uzatmıyacağım zaten bir önceki yazımda uzun uzadıya dile getirmiştim. Gelelim dizinin yeni jeneriğine sosyal medyadada çok beğenildi. Sadece fanları tarafından değil izleyicisi olmayanlar bile beğendi, farklı jeneriği ve müzikleriyle kendinden yine söz ettirren Behzat Ç . dizi başlamadan en çok konuşulan gündem konsu oldu bile.
Medya Takip Merkezi tarafından 30 Temmuz 2012 -  5 Agustos 2012 tarihleri arasında sosyal medyada en çok konuşulan konular sıralamasında birinci sıraya yerleşmiştir.


Dizinin takipçileri  iyi bilirler dizi müzikleri Pilli Bebek Grubuna aittir. Her ne kadar Pilli Bebek fanları Dizinin Behzat Ç. ile daha fazla tanınmasına karşı çıksalarda, bence Pilli Bebeğin kendi müzik kariyerinde Behzat Ç. sayesindede ekranda unutulmaz sahnelere imza atılmıştır. Grubun parçaları çok beğenilmiş ve popileritesini çok arttırmıştır.İnsanlar Fenomen olmuş bir diziyi asla unutmaz,ve böyle yapımlarda yer almak herkese nasip olmaz, Çünkü bu bir Devir işidir, doğru zamanda doğru yerde olsanız bile nesil atlayışına denk geliceksiniz, sosyalleşmenin değişimine ayak uydurucaksınız ve kimsenin akıl edemiyeceği diyaloğları ekleyip müzikle unutulmaz bir ziyafet vericeksiniz. Dediğim gibi herkese nasip olmaz o yüzden bu gibi yapımların tadını çıkarmak lazım, böyle projeler devamlı gelmez. Bence hem Behzat Ç. hem Pilli Bebek birbirlerine çok katkıda bulunmaktadır.Yeni yayın döneminde dizimize başarılar dilerim. Sizide daha fazla bekletmeden aşağıda iki yeni jeneriğini yayınlıyorum,ve Pilli Bebeğin Behzat Ç. için diziye koymuş olduğu albümündeki parçaların kısa bir tanıtımını paylaşıyorum.Herkese İyi seyirler.



Dizinin ilk Jeneriği :




Dizinin ikinci Jeneriği :



Murat Sari
Muratsari8084@hotmail.com
Https:// twitter.com/muratsari8084
( 09.08.2012 )











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder