18 Aralık 2014 Perşembe

Güneş Erken Doğdu Ve Battı !!!




Kötü olan, bu tadı son kez tatmak. Damağımızda bu tat kaldı ya, istesekte de bir dilim daha alamayacağız. Peki bu kadar erken bitmelimiydi ?  Bence hayır bir sezon daha gidebilirdi. Her güzel şey bitmeli ama Zeyker gibi bir kimya her zaman tutmaz dizilerde böyle bir kıvılcım yakalarsan bunu biraz uzatmakta fayda vardır. Dizi sektöründe az yapılan, ama yapıldığında tutan bir şey den bahsetmek istiyorum size ;
Mesela hayal edin Zeyker markaları, göl yazı kıyafetleri, Zeyker kuklaları yani bu kerem Zeynep figüründen çok şeyler kazanılabilinirdi. Kuzey Güney İzleyenler '' Makara '' ile ne demek istediğimi tahmin etmişlerdir. Dizden bir marka oluşmuştur. Ayrıca Zeykercilerin bu aşka hemen doyamadığına eminim. Daha fazla aşk sahnesi görmek isterlerdi. Hızlı bir final oldu. İzleyicinin tesellisi dizinin iyi bitmesi olacaktır.



Kerem Bürsinin bu dizide yıldızı parladı. Öyle ki bu yıldız oyuncunun, bence film dışında her hangi bir diziye hemen başlaması doğru değil. Yeni bir yapıma imza atacağı konuşulduğu şu günlerde, İnşallah kendini bir yıl göstermez, sonrasında iyi bir yapımla geri dönerse kendi içinde çok başarılı olacağına inanıyorum. Nede olsa izleyici kerem karakterine çok alıştı. Keskin karakterli rollerde bir süre ara vermek de fayda vardır. Yüzünüzün özletilmesi seyirci açısından çok güzeldir. Yinede karar kendisinindir. Kendine buradan yeni yapımlarında şimdiden başarılar dilerim.
Hande Doğandemire gelirsek,  inandırıcı oyunculuğu samimiyeti ile içimizi ısıtan bir karaktere bürünmesi ile hepimizi ekrana kitledi. Tabi oda keyfimizi kursağımızda bıraktı, aynı Kerem Bürsin için söylediklerim, Hande Doğandemir içinde geçerlidir. Çünkü herkes uzun süre Kerem Bürsin sevgilisi olarak hatırlayacak. Hafızalardan silinmesi uzun zaman alacak. Erken bir yapıma başlarsa herkesin gözü onda olacaktır. Bu baskıyı taşımakta bir oyuncuya ağır gelebilir. Umarım yeni yapım için biraz bekler. Yinede beklemezse şimdiden kendisine de iyi şanslar. Kanal D  bu yapımdan vazgeçmesi sonucu artık yerine nasıl bir yapım sunarda sevdirir, oturup düşünsün.





Bugüne kadar kameramanı, yönetmeni, senaristi, hatta kısa teaser, fragmanları ile gerçek bir başarı yakalamış olan ve oyuncuları ve yeni yıldızları ile dizimiz finalini verdi. Güzel bir sezon yaşattınız emeği geçen herkese teşekkürler. Pazar gecesinde derin bir sessizlik olanlar, yaz aylarında kanal D sitesinden bir tekrar yapabilir, Benden söylemesi. Herkesin bayramını kutlarım.






Murat Sari
Muratsari8084@hotmail.com
Https:// twitter.com/muratsari8084
28.07.2014







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder