18 Aralık 2014 Perşembe

Kara Para Aşk " Bir Erkek Severse "






Hep erkek aldatır, erkek sadık değildir, bazen güven olmaz, erkek degil mi !!! Her kadına cevap verir. Hep kadından bir şey ister. Böylemidir erkek !!
Hayır hepsi böyle değildir. Geçen hafta en güzel örneğini ömer rolünde " Engin Akyürek " cevapladı. Erkek severse tam sever. Sevdiğini korur kollar, sever ve sayar, sevdiklerini korur. sahip cikar. İki baş artistimizin kimyası tuttuğu için çok şanslıyız. İzleyicinin de bu yüzden ekrana kilitlendiğini düşünüyorum. Sırf erkekler mi kadın seçer ?
Kadında rol icabı veya gerçek ayni şeyi arar. Ya boyu posuna, ya yakışıklı haline, ya dolgun cebine, ya yüreğine bakar. Mesela  Ömer gibi adamlar. Heralde bayan izleyicilerde ekrana boşa kitlenmiyor. Böyle erkek az sayıda olsa da hala var. En çok el ele Tutuşma  sahnelerinin görüntülendiği aşkta, güvene çok önem veriliyor. Aslında senaristimiz Sema Ergenekon bu ruh halini çok iyi anlıyor. Her kadın elini Sımsıkı tutacak ve onu bırakmayacak erkek arar.
Bu haftaki ikilinin romantik sahneleri çok güzeldi. Burada sema Ergenekon ve Eylem Can Polata düşen görev çok olsa da, onlar erkek ve kadin nabzini çok iyi tutuyor.

özeti Sema Ermenekon aşktan anlayan bir kadin. Sürükleyici bir senaryo yazmaya musait, insan ruhundan anlıyor , izleyici olarak başka ne istersiniz senaristimizden. Birde başından beridir, yeteneklerini çok iyi sergilediğini düşündüğüm iki ayrı yönetmenimiz var. Hatta ilk bolümde ilgimi çeken sahnelerden biride " flashback " sahneleridir. Cinayet anlatimlari, silah tutus, mermi çıkışı canlandirması türk dizisine göre  çok kaliteli yansitilmis, bir açı ve renk taşıyan sahneler, özenle çekilmiş. Hakkını yemememiz gereken diğer yönetmen de görüntü yönetmenidir. Işık ve renkler dört dörtlük, ellerine saglik, tüm ekibi kutluyorum. Bence çok güzel bir iş cikartiyorlar.
Bu haftaki bolümde aşk dorukta;  zenginlik, fakirlik dinlemeden ömer kızımızı kapacaktir. Çünkü seven erkek cosar, yerinde duramaz. Ömerinde  dediği gibi " Onu gördüğümde mutlu oluyorum. Yanımda degilse bile bir şekilde aklıma düşüyor. Çok garip bir şey devamlı ismi zihnimde dolaşıp dolaşıp duruyor. Ne yapıyor ! ,  ne ediyor merak ediyorum. O güldügü  zaman içim ısınıyor. Mutsuz olduğunda kalbim parcalanıyor. " iste bu yüzden, Elif kendinden başka kimseye ait olamaz. Her kadin gibi Elifte bunu içten içe istemektedir. Bu hafta reytingler zirvede olacaktır. Şimdiden iyi seyirler.
Murat Sarı
Muratsari8084@hotmail.com
Https:// twitter.com / muratsari8084
18.06.2014

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder