18 Aralık 2014 Perşembe

Kara Para Aşk " Hannibal Ve Komplo "







" Anthony Hopkins " gibi bir oyuncuyu hatırlarsınız her halde ! Hannibal'ın Türkiye Şubesi Tayyar amcaları çok başarılı cinayetler işliyor. Karakter oyuncusu Anthony Hopkinsin sayısız iyi rolleri olmuştur. Ama hayatında sadece oyuncu olarak kalmamış aynı zamanda içinde büyük bir müzik ruhu barındırmıştır.
Yıllar önceden bir klasik bir Vals parça  bestelemiştir. Parçanın adı " And The Waltz Go On "  klasik müzik severler, dinlediğinde ne demek istediğimi cok iyi anlayacaklardır. Bir sanatçı, sanatın  bir  çok dalında oynarsa o kişinin ruhu özeldir.  " duyguları ya sözel yada sözleri gözlerdedir.  " işte Erkan Canda böyle bir oyuncudur. Beraber oynadıkları oyuncular çok şanslıdır. Çünkü bu kadar renkli bir gökkuşağını insan hayatında, hep yanında göremez.  Çalıştığı ekipte bence bu konuda cok şanslıdır.
Rolünde, zamanında ve yerinde cümleler kurması,  gerektiğinde bir neşter ile İşlenen bir cinayet, her bölümde insan organları veya bedenleri ile ilgili bilgi veren, bu kadar donanımlı bir katil hatırlıyormusunuz ? Ustam bu rolü sana yazmışlar ama, bunu kanla canla hayata geçiren sensin " beden  ayakta olabilir, ama ruhu sende " eline sağlık, her bölüm merakla yeni bir hamleni bekliyorum, iyi ki varsın.



Bu hafta birde Tuvana Türkaydan bahsetmek istiyorum. Kendisini Yer Gök Aşk dizisinde uzun bir süre izledik. Oyuncu olarak kendisini yeterince o dizide gösteremesede, çok sağlam bir rol ile kendini daha rahat anlatabileceği  bir dizide görmeyi hep beraber bekliyorduk.
Hatta Engin Akyürek  ve Tuvana Türkay fanları beraber bir dizi istediklerini söylemiş ve klipler hazırlamışlardı. Fanlardan bazıları bu videoları bizlere yollamıştı.  Yürekten dilek tutmuşlar ki istek yerine gelmiş.  Diyeceksiniz ki ! Başrolde oynamıyor ama ? Bazen bir dizi sadece başrol ile değil, diğer karakterler ilede izlenir.
Bu dizide yeni ,canlı, aktif, hırslı,  yakın arkadaş rolü, bir karakterin hakkını veriyor. En yakın arkadaşına kazık atma hırsı,  komplo kurması, erkek arkadaşını arkadaşına ayarlaması,  şirketin baş düşmanı,  ama bir o kadarda masum gözükmesi ve rolü içten oynaması, küçük bir hatirlatma ; " diziye kapılıp gercek kişiliğini böyle zannedenler çok yanılırlar. Ağır başlı,  nazik, hanımefendi bir bayandır."
Kendisi ile daha önce yaptığımız bir sohbette şöhret basamaklarını tırmanacağını söylüyordum. Ama bu tahminimden de hızlı olacak, bana göre kendini bu dizide kanıtlayan çok iyi bir oyuncu, hatta o kadar ki ben bile izlerken bazen rolüne kapılıyorum. Eğer bir oyuncuya kızıyor,  sinirlerinize hakim olamıyor,  onunla ağlıyor,  yada onunla gülüyorsanız. O oyuncu rolün hakkını vermiştir.
Tuvana Türkay karşıtları dikkat ! Buradan söylüyorum.  Kendisi bu dizide ki rolden sonra en fazla bir yardımcı rolde daha oynar. Hatta belki onu bile oynamaz. Sonrasi başroldür. Hiç şaşırmayın,  benden soylemesi !
Murat Sarı
Muratsari8084@hotmail.com
Https:// twitter.com / muratsari8084
04.06.2014

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder