27 Eylül 2014 Cumartesi

Fringe 5.sezon siparişi alındı.

Fringe 5.sezon siparişi alındı.



2008 yılında hayatımıza giren Fringe  1.sezon’dan son sezonuna kadar heyecanıda doruklarda yaşatmayı bildi,her bölüm bir sonrakine ne olacak diye kafa patlatıyorsunuz.Konusunu ise bize sıkılmadan ve fazla uzatmadan hatta korkmadan ilerleyen ve sürekli değişen senaryo yapısıyla izleyiciyi merak içinde bıraktırıyor. 

Walter Bishop’ın oğlu Peter rolün’de Dawson’s Creek dizisinden hatırladığımız Joshua Jackson oynuyor. Walter Bishop adlı bilim adamı rolünüde John Noble (The Lord of The Rings),den hatırlarsınız, birde dizimize sarışın güzel  Olivia Dunham ( Anna Torv ) eşlik etmekte her hafta farklı konusuyla birbirinden bağımsız ama ortak bir hikayede buluşan bir senaryoyla  4.sezonunuda tamamladı.
Anlattığı konularla büyük ihtamalle bu hayatta karşılaşacağımız bir çok versiyon olucak,pararel evrenler ve bunların birbirleriyle savaş ve düzen içinde olma karmaşasını, bilimin çığır açacak farklı gelişmelere imza atacağını,enerji ve kontrolsüz gücün nereye varacağını ve daha bir çok şeyi anlatan dizi 5.sezon için sipariş beklerken iptal konuşmalarının olması sosyal medyayı ayağa kaldırdı ve 3 aylık bir çalışmayla bizim türk dizilerinin akıbeti gibi değil,orada sevilen dizilere çok önem veriliyor ve mücadele ediliniyor. 4 farklı son hazırlandığı söylenen Fringe için herkes nefesini tutmuş fox’un kararını bekliyordu. Tweet, face hesaplarıyla kanala ve yayıncı guruba sayısız halkın mesajlarıyla ve dayanışa siteleriyle 5.sezonu istediğini anlatan vatandaşlara sevindirici haber geldi. Gelecek sezon siparişini alan Fringe hayranlarını şimdiden çok sevindirdi.
5.sezon 13.bölümlük anlaşmasıyla son sezonunu yayınlıyacağını duyuran kanal şimdiden seyircileri tarafından devam edilsin deniliyor,6.sezon için nede olsa daha 1 sene var bekleyelim yeni gelicek olan 5.sezon Fringe dizisini izleyelim, sonra 6.sezon savaşı başlar.


Dizinin Fragmanı :


Murat Sari
Muratsari8084@hotmail.com
Https:// twitter.com/muratsari8084
( 15.05.2012 )




Yayınlandığı site :

http://www.televizyondizisi.com/index.php/fringe-5-sezon-siparisi-alindi/78465/33/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder