27 Eylül 2014 Cumartesi

Tuvana Türkay ile söyleşi

Tuvana Türkay ile söyleşi



Plaketini teslim etmek için Marmara otelde buluştuğumuz Tuvana hn. Bir saatlik görüşmemizde bizi güleryüzlü ve samimi bir tavırla karşıladı.
Herkes gözlerinin renginden, güzelliğinden, kişiliğinden bahsediyor.Bencede bahsedilmesi gerekir sıcak kanlı, ne yaptığından emin, insanın aklında dimdik ayakta duran başarılı bir hanım imajı çizmektedir, bu yüzden bahsi geçen bu ünvanları sonuna kadar hak etmektedir.
Hayatta en çok yaptığı işlerle anılmak istiyor, bir tek hayatta saygısızlığa ve adeletsizliğe tahammülü yok.Yaptığı işlerin hepsinde mantıklı hareket edip pozitif yaklaşan bir insan, Şükrü Avşar ile çalışmaktan çok mutlu ve ona en baştan beri kendisini desteklediği için buradanda teşekkürlerini iletiyor.
Nevşehir, Göreme, Üçhisar ve Ürgüp tarihi ve doğal güzelliklerinde çekilen Yer Gök Aşk dizisinde rolünü en güzel şekilde icra eden Tuvana hn. Çekimlerde çok yorulup, İstanbulu’da ne kadar özlesede izleyicileri için hep iyi yapımlara imza atmak istiyor.Hayranlarından gelen mailler’de kendisinin oynadığı rolde masum bir karakterken giderek kötü bir kişiliğe bürünen bir kadın olmasından her ne kadar şikayet ‘de etseler kendisini izlemeye doyamadıklarını ve eski masum rolünde tekrar görünmesini çok istediklerini dile getirdik.Tuvana Türkay’ın elinde olmasada kendisininde gönlünden geçeninde bu yönde olduğunu bize ifade etti ve hayranlarına onu yalnız bırakmayıp verdikleri  desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.
Sıcak samimi tavırlarıyla, yaşamı boyunca kalbinde yatan isteklerinin önüne çıkacak her projede’de kendisi gibi güzel ve içten olması dileğiyle.

Murat Sari
Muratsari8084@hotmail.com
Https:// twitter.com/muratsari8084
( 25.06.2012 )



Yayınlandığı site :


http://www.televizyondizisi.com/index.php/tuvana-turkay-ile-soylesi/83594/12/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder