30 Eylül 2014 Salı

Merakla Beklenen Yabancı Dizilerin Fragman ve Yayın Zamanı

Merakla Beklenen Yabancı Dizilerin Fragman ve Yayın Zamanı



The Walking Dead 3. Sezon





Yayın tarihi : 15 Ekim 2012  04:00
3.sezon Dizi çekimlerine Georgia’nın şehir merkezi Senoia’ da devam ediliyor,  AMC televizyonunun, çizgi roman serisinin yaratıcısı ve dizinin idari yapımcılarından biri olan   Robert Kirkman   röportajında Georgia ‘ya hayran kaldığını dile getirdi. Çizgi romana sadık kalıp neredeyse birebir aynısını yapmaya çalışanRobert Kirkman amaçlarının dünaya bir saldırı sonucu etrafta zombilerle insanların savaşması değil,esas zombileri durdurma düşüncesiyle insanların zombilere değilde yine kendilerine vereceği zararı anlatmak olduğunu ifade etti. 
   3.sezon yeni karakterler arasında en çok merak edilen iki isim var. Birincisi ilk sezon kendisini çok az gördüğümüz Daryl’nin abisi Mel 
Fazlasıyla izleyeceğiz, ikincisi ise çizgi romandaki en etkileyici bulunan karakter olan 3.sezonun sonunda gördüğümüz Eski bir avukat olan Michonne ,karakterinin en büyük özelliği arkasında taşıdığı zincirli iki tane zombi bunlardan biri Erkek arkadaşı diğeri en iyi arkadaşı kendisine zarar vermesin diye iki zombininde gerekli parçalarını kespiş bir şekilde kendine zincirli halde dolaştırıp gerekli gördüğü yerde katana kılıcı ile yardıma muhtaçlara el uzatıyor.

Fringe 5. Sezon




Sosyal Medyanın ayaklanması sonucu reyting sisteminden daha etkili olan sosyal medyadan gelen taleplerin daha etkili olduğunu düşünen kanal sahipleri Fringe dizisinin son sezon bölümlerini çekmeye karar vermişti.
Yayın tarihi : 29 Eylül 2012 04:00
Destansı son sezon  bölümleriyle  ekrana gelicek olan Fringe dizisinin ilk Türkçe alt yazılı fragmanı yayınlandı.


Spartacus War of the Damned







3.sezon anlaşmasını yapan Spartacus War of the dammed 2.sezonda gördüğü büyük ilgi sayesinde daha detaylı çekilme kararı alındı ve ilk fragmanı da yayınlandı.
Yayın Tarihi : Ocak 2013




The Following






Scream ve The Vampire Diaries’in senaristi Kevin Williamson’ın yarattığı seri katil dizisi The Followingherkesin ilgi odağı olmayı başardı. Dizide Kevin Bacon yıllar önce içeriye tıktığı bir katilin dışarıdaki insanlarla aktif iletişim kurması ve bir katil olucakken birden fazla katille baş edilmek zorunda olmasını anlatan bir dizi


Chicago Fire





Chicago Fire kadrosuyla şimdiden yeni nesil bir çok star yaratıcağa benziyor, çekimlerinde hiç masraftan kaçınılmayan dizide yönetmen her şeyi gerçekçi yansıtmak istiyor.Oz (Kareem Said) ve ABC’nin kısa ömürlü hukuk draması The Whole Truth‘daki (Terrence ‘Edge’ Edgecomb) rolleriyle şefWalter Boden (Eamonn Walker) Taylor Kinney, Chicago itfaiye departmanının yetenekli itfaiyecilerinin takım teğmeni Kelly Severide rolüyle karşımızda olacak.Monica Raymund, Chicago Fire kadrosuna katılan ilk kadın oyuncu olmuştu. Raymund dizide kendisini işine adamış, hızlı ve cesur bir sağlık görevlisi olan Gabriela Dawson karakterini canlandıracak.Charlie Barnett (Law & Order: Special Victims Unit, Law & Order: Criminal Intent) dizide Peter Mills isminde çaylak bir itfaiyeciyi oynuyor.Dr. Robert Chase karakteriyle tanıdığımız Jesse Spencer dizi kadrosuna lider bir rolle katılırken, karısından ayrılmış olmanın üstesinden gelmeye çalışan bir Chicago itfaiyecisi Matthew Casey karakterini canlandıracak.
03 Ağustos 2012  yayına girdi.

The New Normal






Daha yayına girmeden Dünyada yarattığı sansasyon devam ederken, acaba Türkiyede’de çekilirmi tartışmaları yapılamaya başlanan, iki erkeğin birbirini severek bir anne adayıyla bir evlat sahibi olmak istemelerini konu alan dizi, bakalım yayın hayatı ne kadar sürecek.
26 Temmuz 2012 yayına girdi.

Murat Sari
Muratsari8084@hotmail.com
Https:// twitter.com/muratsari8084
( 10.08.2012 )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder