27 Eylül 2014 Cumartesi

The Vow ( Aşk Yemini )

The Vow ( Aşk Yemini )




Konusu :  Baş Rollerinde Channing Tatum ve Rachel McAdams’ın oynadığı bu filmde evliliklerinin beşinci senesinde bir eğlence sonrası eve dönüş yolunda geçirilen trafik kazası sonucu  Leo rolünde ( Channing tatum ) hiç yara almazken, karısı Paige ( Rachel Mc Adams ) komaya girer,koma sonrası uyandığında son beş yılı yani Leo ile evli olduğu zamanı hatırlamaz, ağır bir hafıza kaybı yaşamaktadır.Leo hiçbir şey olmamış gibi her şeyi yeniden Paige yaşatmaya ve olanları anamsatmaya çalışmaktadır,Paige ise her ne kadar Leo’yu kocası olarak algılasada tavırları duyguları farklıdır.
Günümüzde evlilik yeminleri edilir. Hastalıkta ve sağlıkta, ölüm bizi ayırana kadar diye, bir erkek sevgisini anlatmak için ne kadar çabalıyabilecektir, dün tanıdık gelen şeyler bugün yabancılaşırsa ne kadar sabredebilirsiniz, onu ne kadar anlamaya çabalıyabilirsiniz,sevdiğiniz  sizi hatırlıyabilecekmidir? Gerçekten sevdiğinizi serbest bıraktığınızda dönüyorsa senindir, dönmemişse zaten hiç sana ait değildir,sözünün anlamını merak edenler için kaçırılmaması gereken bir film.
Rachel McAdams’ uzun bir aradan sonra Not Defteri gibi bir romantik filmden sonra, izlemek isteyenler için kaçırılmıcak bir fırsat.Baba rolundeki Sam Neil ise her şeyin doğrusunu ben bilirim diyen bir baba rolunde izliceksiniz.
Michael Sucsy’nin ilk uzun metrajlı sinema filmi bence çok başarılı olmuş, aynı zamanda da  gerçek bir hayat hikayesinden alınmıştır. Bu yüzden hayal ürünü değil gerçekten yaşanmış bir ana şahit olucağınız güzel bir aşk filmi.

İyi Seyirler



Murat Sari
Muratsari8084@hotmail.com
Https:// twitter.com/muratsari8084
28.04.2012 Cumartesi



Yayınlandığı site :


http://www.televizyondizisi.com/index.php/the-vow/76051/41/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder