27 Eylül 2014 Cumartesi

The Grey ( Gri Kurt )

The Grey ( Gri Kurt )








Konusu : 

Alaska’da petrol sondajında çalışmak için görevlendirilen bir ekip, ve bu ekibi kurtlardan korumak için tutulmuş bir kişi Liam Neeson  uçaklarının düşmesi sonucu bölgenin vahşi ve ıssız bir alanında mahsur kalırlar. Grubun başı olan Ottway (Liam Neeson), ekibin vahşi doğada aç kurtlara karşı hayatta kalabilmesi ekibi  kendisine inandırması gerekmektedir. Hem kaza sonrası aldıkları yaralar, hem de insanı donduran hava koşulları karşısında kurtlarla bir savaş vermeden acaba kurtulabileceklermidir?


The Grey ( Gri Kurt ) fragmanı :



Alaska soğuğunda uçak kazası sonucu elde kalan bir avuç insanın kendi hikayelerini dinliyerek o kişiler ve soğukla bir bağ kuruyorsunuz. Final sahnesini seyirciye ikram etmesi’de bir başka ,güzellik Genelinin stüdyoda çekilmesine karşın bilgisayar tekniğiyle size en ufak bir şekilde stüdyo kaydı hissini vermemesi’de ayrı bir başarı.
96.saat , Taken ve Unknown filmlerinden sonra şöhretine şöhret katan bir aktör olarak Liam Neeson The Grey filminde yine ekranı dolduran oyunculuğuyla göz kamaştırıyor. 60 yaşında bir insan için aksiyon sahnelerinde çok başarılı bir grafik çizen Neeson oyunculuğuyla diğer karakterlerin önüne geçiyor. Her ne kadar 20 kişi, sonra uçak kazası sonucu 7 kişi kalsalarda sanki tek kişilik bir gösteri !
Ridley scott 25 milyon dolara mal ettiği filmden  şimdiden 80 milyon dolar kazandı bile,Kurtların nasıl bir hayat sürdüğü ve nasıl avlandığını, alfa adıyla adlandırlıan kurt çetesinin lideriyle Neeson’un mücadelesini anlatıyor.Yüksek temposuyla sinemada izlemeye değer bir film kategorisine giriyor.İyi seyirler.


Murat Sari
Muratsari8084@hotmail.com
Https:// twitter.com/muratsari8084
26.04.2012 Cumartesi

Yayınlandığı site :

http://www.televizyondizisi.com/index.php/the-grey-gri-kurt/75596/50/ 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder