27 Eylül 2014 Cumartesi

REYTİNG SAÇMALIĞI

REYTİNG SAÇMALIĞI


AGB SÖZLEŞMESİNİN FESHİNDEN SONRA neden fesh edildi ( derin rüşvet meselesi )
yerine kim geldi 1 MAYIS’A KADAR REYTİNG ÖLÇÜMÜ SBT TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
sbt kimdir ? üst yazımda bunu dile getirmiştim ama buraya yine not düşücem,çünkü bu rezaleti anlat anlat bitiremezsin
Sbt analiz Türkiye'de 12 bölgeden seçilen 15 ildeki nüfustan tesadüf'ü seçilen 2684
2684 aile her ailede 3 kişi varsa 8052 kişi eder yani toplam bu kadar kişi tüm türkiyeninne izliyeceğine karar veriyor, canlandırmanız açısından birde rakama dökücem.
yaklaşık 72.752.325 kişinin yaşadığı bir ülkede 8052 kişi bunu izleyebilirsin diye, bizde peki demek zorundayız.
Durun daha kanal diziye sahip çıkmıyor, yayına girdiği  günden beri yeterli fragman dönmüyor, diziyle ilgili yorumlar yapılmıyor, magazine yansıtılmıyor, devamlı diğer dizilerin fragmanları dönüyor,sonra sbt açıklıyor bu dizi izlenmiyor.
peki bu dizi izlenmiyor mu ?
İzlenmiyor evet 8052 kişi tarafından izlenmiyor, türkiye dizi sektörünü yöneten kral aileler kimlerdir onlar bilinmiyor,eğitimleri,öğretimleri,terbiyeleri,zevkleri,ahlakları kimse bilemiyor herkes bi haber neden bilgiler gizli cihazlar kimde bilinmiyor iyi 8052 kişi izlemiyorda 72.752.325 - 8052 = 72.744.273 kişi ne yapıyor hayır bu türkiyede 8052 kişimi yaşıyor,yoksa bazı akıllar terstenmi çalışıyor.
Bir dizi yapıyorsun niye yaptın, bir kanala satıyorsun niye sattın, hadi bir şeyler yaptınız niye arkasında durmuyorsununuz, bu bir çocuk yapıpta sokağa salmaya benziyor, ben yapayim'de gerisi allah kerim demek gibi.
Bıraktım geride kalan 72.744.273 kişiyi sadece internet üzerinde 5000 kişiye yakınız koyu kırmızı dizisini sevenler olarak bu sizin evlere dağıttığınız cihazları kullanan 8052 kişinin  yarısından fazla şimdi bu bakış açısıyla bizde reyting patlaması yaşanması lazım dimi, peki birde internet kullanmayıp bu dizinin hastası milyonlar ne yapıcak, tabi daha TMC sahip çıkmıyor diziye ki bu kendi adıma uzun zamanlar ciddi diziler ortaya koymuş ve izlenmiş olan dizilerede TMC 'nin kendisine'de hakarettir. Bu kadar izlemek istenen bir diziyi izlettirmicen niye yayınlıyorsun ? insanların hisleriyle,duygularıyla alay etmek bu kadar mı ucuzladı ?
sizi vareden izleyiciler değilmi ! bu dizileri kime yapıyorsunuz kendinize mi ? yakındada öyle olucak heralde şimdiden size iyi seyirler.

Hertürlü desteğe ihtiyacımız var lütfenhttp://www.koyukirmizimadokunma.com/
adresinden bize destek verin.

Murat Sari
Muratsari8084@hotmail.com
Https:// twitter.com/muratsari8084
07.04.2012 Cumartesi 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder