27 Eylül 2014 Cumartesi

The Avengers 4.Mayıs vizyon tarihi ve kamera arkası.

The Avengers 4.Mayıs vizyon tarihi ve kamera arkası.





Yenilmezler, Marvel’in en çok bilinen  kahramanlarını bir araya getiriyor. Hulk, Demir Adam,  Thor, Hawkeye , Kaptan Amerika, ve Black Widow. Dünyanın güvenliğini tehdit etmeye başlayan düşmanlara karşı verilen savaş, S.H.I.E.L.D. adıyla bilinen uluslararası barışı koruma teşkilâtının yöneticisi olan Nick Fury, dünyayı bu zor durumdan kurtarmak için bir takıma ihtiyacı olduğunu anlıyor. Takıma adam seçmek için dünyanın dört bir yanını geziyor. Bir Marvel filmi olan Yenilmezler’de bir düşmanın küresel güvenliği tehdit etmeye başlaması üzerine bir araya gelen bir süper kahraman ekibi, Dünya’yı felâketin eşiğinden kurtarmaya çalışıyor. Önce kendi aralarında anlaşmalarını izliyorsunuz,sonrada birbirlerini kollamaya çalışmalarını.
Başrollerini Mark Ruffalo , Robert Downey Jr., Scarlett Johansson , Chris Evans,  Chris Hemsworth,  Jeremy Renner ve Tom Hiddleston oynadığı ve Stelan Skarsgard,  Samuel L. Jackson gibi oyuncularında eşlik ettiği her birini ayrı kahramanlar  olarak izleyen kitle için bu rüya takımın birleşmesinin sonucu uzun zamandır bekleniyordu, ilk sinyallerini Demir Adam’ın final sahnesinde verdikten sonra,  Captan Amerikada projenin kesinleştiğini yine bir final sahnesinde görmüştük.
Vizyon tarihi 4 mayıs olarak açıklanan The Avengers filminin  takipçisi çok, bugüne kadar ki kahramanların en çok bir yerde toplandığı film için şimdiden çok güzel eleştiriler var.Gala gecesindeki gösterimde bir çok sahneyi gördüklerini zannedenler için yapım şirketi daha görmedikleri bir çok sahne olduğunu ifade etti.


Filmin türkçe alt yazılı fragmanı :


kamera arkası görüntüler ve videoları yayınlanmaya başladı, sizler için seçtiğim bir kaç kamera arkası görüntüleri:







Murat Sari
Muratsari8084@hotmail.com
Https:// twitter.com/muratsari8084
28.04.2012 Cumartesi


Yayınlanan site :

http://www.televizyondizisi.com/index.php/the-avengers-4-mayis-vizyon-tarihi-ve-kamera-arkasi/75958/49/












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder