27 Eylül 2014 Cumartesi

Umutsuz Ev Kadınları Setinde

Umutsuz Ev Kadınları Setinde



Desperate Housewives dizisinin yerli versiyonu olan Umutsuz Ev Kadınları  yayına girdiği günden beri izlenme rekorları kırıyor.Umutsuz Ev Kadınları Türk kadınlarına umut oluyor. 

Songül Öden dizinin orijinalindeki ‘Susan’ karakterini, Evrim Solmaz, ‘Gabrielle’ karakterini, Ceyda Düvenci ‘Lynette’ karakterini , Bennu Yıldırımlar, ‘Bree’ karakterini, Özge Özder de ‘Edie’ karakterini canlandırıyor.
Küçükyalı Gül Çıkmazı sokakta Final sahnesinin çekileceği Yaseminin ( Songül Öden’in ) evinin bahçesinde çekimler devam ederken bu yılın en iyi dizisi ödülünü plaketini teslim etmek için çekim arasında ricamızı kırmayıp bize zaman ayıran sıcak kanlı, içten davranışları ile  Ceyda Düvenci , Songül Öden ve  Evrim Solmaz ile beraber çekilen fotoğraflarla  birlikte plaketi bizden aldılar.Plaket için ve oylamada kendilerine destek veren tüm izleyicilere teşekkür ettiler. Gül Çıkmazı sokakta çekimleri yapılan dizinin hanm tüm oyuncuları’nın bir arada olamamasının nedeni sahneleri gereği herkesin ayrı yerlerde çekimlere devam etmesidir.Yoksa hepsinin bir arada olduğu resimleri siz okurlarla buluşturacaktık.
Sabaha karşın sahne çekimi gereği gelen Bennu Yıldırımlar’da diğer  oyuncular gibi yorgun olduğu halde aynı güler yüzle çekimlere devam etti.Bizlerin sadece 90 dakika diye izlediğimiz dizinin neredeyse 1 hafta çekimleri sürüyor, aynı sahneler defalarca çekiliyor, hem oyuncular hem set ekibi hem yönetmen çok yorulsada bu güzel set ekibinde herkes güler yüzlü ve iyi bir sahne yaratabilmek ve siz izliyicilere güzel bir an yaşatabilmek için canla başla çalışıyorlar, oyuncuların belli bir çekimden ve tekrardan sonra morallari’nin bozulması, çekimin aksaması, birbirleri aralarında anlaşmazlıkları olabilecekleri halde bu kadar güzel bayanların bir portre’de resmedildiği yerde bu kadar uyum içinde çalışılması bizi çekimleri izlerken bile çok keyiflendirdi, bana göre Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki  (Yasemin, Elif, Nermin, Emel, Zeliş ) karakterlerini canlandıran Ceyda Düvenci, Songül Öden, Evrim Solmaz, Bennu Yıldırımlar, Özge Özder her biri ödülü hak ediyor çünkü rollerini başarıyla icra ediyorlar. 

Bu yüzdende yabancı versiyonundan daha çok tutan bir dizi, daha fazla inanılarak yapılan bir yapım olduğu için ben kendim ve sitemiz adına’da  bu güzel oyunculukları bize seyrettirdikleri ve işlerini ciddiye aldıkları için ayrıca teşekkür ediyorum. Bir çok izleyiciden aldığımız mesajlarda  bu diziyi çok sevdiklerini bayanlara ait bir yapımın kanal D ‘de yayında olmasından çok mutlu olduklarını dile getiriyorlar, şimdiden gelecek sezon siparişlerini alan diziyi daha uzun zaman keyifle izliyebileceksiniz. Sabah saati çekimlere ara verilmeksizin çalışılan, sette bize ikramda bulunan çalışanlara, görüşmelerimizde ve bizi oyuncularla bir araya getiren Suzan Sümeliye, bizi samimi ve sıcak kanlı bir tavırla karşılayıp  zaman ayıran birbirinden harika Umutsuz Ev Kadınları oyuncularına, ve set ekibine teşekkür ederiz. Ağustos’ta  çekimlerine devam edilecek olan Umutsuz Ev kadınları dizisi ile ilgili yeni gelişmelerle yine karşınızda olacağız.



Murat Sari
Muratsari8084@hotmail.com
Https:// twitter.com/muratsari8084
( 15.06.2012 )



Yayınlandığı site :

http://www.televizyondizisi.com/index.php/umutsuz-ev-kadinlari-setinde/82169/08/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder